Lekker leren koken door te doen

Workshops

Lekker leren koken door te doen

Wil jij kennismaken met populaire gerechten? Of leren wat je daar allemaal mee kunt doen om jouw familie en kennissen te verrassen? Neem dan deel aan een van onze workshops om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. In één avond leer je dan van onze chef-kok de tips & tricks.

Aan de slag met een thema

In een workshop steek je , zoals de naam al zegt, zelf de handen uit de mouwen. Onder begeleiding van onze chef-kok ga je met jouw groepje aan de slag in de keuken van ons smaakpaviljoen. Dit aan de hand van een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld pasta of tapas maken. De chef-kok geeft tekst en uitleg en leert je de fijne kneepjes. Uiteraard wordt er na afloop met de hele groep gezellig nagepraat en samen gedineerd.

Gezellig en ontspannend

Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar de workshops bieden ook volop ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Je gaat aan de slag met originele en smaakvolle gerechten, waarvoor je sommige ingrediënten rechtstreeks plukt in onze prachtige tuin. Verser en mooier kan het niet… De recepten krijg je na afloop mee, zodat je thuis je kookkunsten kunt perfectioneren.

Verschillende workshops

Wil jij je culinair verdiepen en beter worden als kok? Schrijf je dan als groep vanaf 12 personen in voor een leerzame en inspirerende workshop. De workshops starten om 18.00 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.
Deelnemen aan een workshop kost € 55,- p.p. inclusief alle ingrediënten en drankjes.