Mensen verbinden door koken

Teambuilding

Mensen verbinden door koken

Wat is de essentie van teambuilding? Mensen verbinden. En mensen voelen zich verbonden als ze samen een mooie prestatie neerzetten en hiervan in teamverband kunnen genieten. En waar kan dat beter dan bij Sapor?!

Sapor Teambuilding is een activiteit die uitermate geschikt is om een team te smeden. Wij weten uit ervaring dat samen koken dé manier is om elkaar te leren kennen en te leren samenwerken. Dat alles in de ontspannen sfeer en inspirerende ambiance van ons smaakpaviljoen. Met daaromheen onze nostalgische landschapstuin, die alle ruimte biedt voor verdere interactie tussen uw teamleden.

Lekker en leerzaam

Teambuilding bij Sapor is leerzaam en lekker tegelijk. Onze chef-kok daagt het team uit om een kwalitatief hoogstaand meergangenmenu op tafel te zetten. Hiervoor maken zij gebruik van ambachtelijke producten en verse ingrediënten uit eigen tuin. Onder de bezielende begeleiding van onze chef-kok komt uw team tot grote prestaties. En wat is er nou mooier dan samen lekker na te genieten van het resultaat?!

Team smeden bij Sapor

Wilt u dat alle neuzen dezelfde kant op staan en een sterk team smeden, informeer dan naar onze mogelijkheden voor teambuilding bij Sapor.