Heer en meester van de barbecue

Barbecue PRO

Heer en meester van de barbecue

Hoe haal je het beste uit vlees, vis en gevogelte? Via de meest authentieke en smaakvolle manier van bereiden: grillen op de barbecue. Zo ervaar je de ware smaakbeleving. Bij Sapor doen we dat, net als veel sterrenkoks, op de professionele Grill Dome houtskoolbarbecue.

Leren, doen en proeven

Op de barbecue kun je echte culinaire toppers maken. Maar dit vereist wel techniek. En creativiteit. Beide leer je van onze chef-kok in een gezellige en leerzame Barbecue PRO masterclass. In ons smaakpaviljoen brengt hij jou de fijne kneepjes van het barbecuevak bij en bereidt hij meerdere exquise gerechten op de Grill Dome, gebruikmakend van ambachtelijke producten en verse ingrediƫnten uit onze eigen tuin. Gaan je handen jeuken, dan kun je ook zelf aan de slag.

Inspirerende recepten

De bereide gerechten, die je natuurlijk allemaal kunt proeven, zijn bijzonder en smaakvol. Regelmatig laten wij ons inspireren door nieuwe recepten van het barbecueteam van Grill Dome. Dit team neemt deel aan wedstrijden in binnen- en buitenland. Met succes! Zo verbeter je tijdens de Barbecue PRO masterclass niet alleen je techniek, maar neem je ook inspiratie mee naar huis om je familie en vrienden met barbecuehoogstandjes te verwennen.

Deelname aan onze Barbecue PRO masterclass staat garant voor plezier, inspiratie en puur smaakgenot. Word master van de Grill Dome of kom lekker sfeerproeven tijdens een gezellige barbecueavond, die start om 18:00 uur en duurt tot circa 22:00 uur.

De kosten voor deelname bedragen Eur.55,- p.p. inclusief gerechten en drankjes. De workshop gaat door bij minimaal 14 inschrijvingen.